Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        hramanmaraş'ta bulunan Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Mehmetçik'e destek olmak için Eshab-ı Kehf Külliyesi'nde bir araya geldi

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla bir araya gelen Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği ve sivil toplum örgütleri tarihi mekanda Mehmetçik için dua etti.

        Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Eshab-ı Kehf'te bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Safi, "Halkımız da bu programa büyük bir teveccüh gösterdi. Bu programı düzenleyen Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneğimize teşekkür ediyorum. Askerlerimiz şu anda Afrin'in sınırlarına dayanmış durumda ve inşallah en kısa sürede de Afrin'in merkezine girecekler. Bugün bu mekanda askerlerimiz için kurban keserek, dua ederek manevi destek vereceğiz" diye konuştu.

        Kahramanmaraş Afşin Eshab-i Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay da, "Bu güzel mekanda duygularımızı ve dualarımızı Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev alan askerlerimize göndereceğiz. Kahramanmaraş'ta bulunan Afşinliler ile buraya geldik. Burada Afşin'deki sivil toplum örgütlerimiz ve siyasi partilerimiz bizlere destek verdiler" diye konuştu.

        Etkinliğe, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa