Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        urdur Valisi Şerif Yılmaz, Kozluca Köyü'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

        Burdur Valisi Şerif Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak ve daire müdürleriyle birlikte Kozluca Köyü'nü ziyaret etti. Kozluca Kültür Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, buluşmada vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Vali Yılmaz, daha sonra içme suyu çalışmalarında ve Kozluca Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

        Yeni İçme Suyu kuyularının bulunduğu alanda besihane çiftliklerinin olduğunu belirten köylüler, çiftlik atıklarının ilerleyen süreçte sıkıntı yaratabileceğini belirterek konunun incelenmesi talebinde bulundular. Vali Yılmaz, taleplerin incelenmesi ile ilgili beraberinde gelen kurum müdürlerine talimat verdi.

        Vali Yılmaz, "Çalışmaları yerinde görüp hangi aşamaya gelmiş diye değerlendirelim istedik. Bu ara da vatandaşlarımızla beraber olup bizle ilgili talep ve istekleri varsa onları alalım istedik. Güzel bir beraberlik oldu ben teşekkür ediyorum muhtarımıza ve köylülerimize, dertleşmiş olduk. İçme suyu isale hattını inşallah yaza doğru tamamlamış olacağız. Şuanda çalışma imkanı olduğu zaman arkadaşlarımız yaz kış demeden çalıştılar. Bu sene yağışta olmayınca Allah'ta müsaade etti. Biraz daha seri bir şekilde yapmış olduk. Çalışamadığımız alanlardaki eksiklikleri tamamlamak suretiyle de Kozluca'nın kalıcı olarak içme suyu ile ilgili sorunu çözmüş olacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa