Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu'nun Mudurnu ilçesi, Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından yapılan araştırmanın ardından Türkiye'nin 15'inci sakin şehir ünvanını aldı.

        Yaşamın kolay olduğu kentlerin uluslararası ağı Cittaslow'a dahil olmak isteyen Mudurnu Belediyesi, Türkiye'nin Cittaslow başkenti olarak kabul edilen Seferihisar Belediyesine "Sakin Şehir" başvurusunda bulunarak, Türkiye'nin 15'inci 'Sakin Şehir' ünvanını aldı. Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, 17 Mart 2018 tarihinde Belçika'nın Maaseik kentinde düzenlenecek törende Cittaslow sertifikasını teslim alacak.

        "Bizim için prestij"

        17 Mart 2018 tarihinde Belçika'nın Maaseik kentinde düzenlenecek törende Cittaslow sertifikasını teslim alacak olan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, "Yaklaşık 1,5 yıldır ciddi emekler ortaya koyduğumuz bir işin ilk ayağının başarıyla neticelenmiş olmasından dolayı mutluyuz. Sakin şehirler ağına dahil olmak bizim için oldukça prestijli bir unvan. İnsanlarımızın hayatını kaliteli hale getirmek, kültürümüzden ve geleneklerimizden uzaklaşmadan kazanmış olduğumuz unvanı yaşatmak ve bizden sonraki nesillere aktarmak hedeflerimizin başında gelmektedir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa