Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Saruhanlılı muhtarlarla bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

        Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Salonunda yapılan Muhtarlar Toplantısına, katılımcıları selamlayarak başlayan Vali Güvençer geçen yıl da biraraya geldiklerini belirterek geçen yıl yapılan toplantının sonuçlarını değerlendireceklerini söyledi. Vali Güvençer, "Her ne kadar Saruhanlı ilçemiz ve özellikle mahallelerimizin sorunlarına daha fazla yoğunlaşacak, dikkatimizi oraya vereceksek de Saruhanlı Manisa'nın, Manisa Türkiye'nin, Türkiye Dünya'nın bir parçası. Herhangi bir parçası olmak son derece hayati bir önem taşıdığı için de baş gösteren sıkıntılar hiç eksik olmuyor. Büyüklüğümüz, derdimiz, davamız, iddiamız mesafesinde elbette mahiyetlerimiz artsa da bir gayretin, bir çabanın içerisindeyiz. Bunun neticesinde bugünlerde zihinlerimiz ve yüreklerimiz ordumuzla, Mehmetçiklerimizle meşgul. Son bir haftadır olumsuz bir haber almadık ama yine de hem Millet olarak, hem o çocukların anneleri, babaları, yakınları olarak birliğimiz adına hassasiyetimizi kaybetmiyoruz. Bu sebeple toplantının hemen başında sizleri selamladıktan sonra başta son şehitlerimiz olmak üzere tekrar bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah bu millete sabır versin, annelerinin, babalarının, yakınlarının yüklerini hafifletsin, gönüllerine ferahlık versin" dedi.

        Bir yıllık süreçteki mesafeleri anlattı

        Toplantıda, Gölmarmara Kaymakamı ve Saruhanlı Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, 2017 yılında düzenlenen muhtarlar toplantısında muhtarlar tarafından dile getirilen sorunlar ve taleplerle ilgili alınan mesafeler hakkında sunum yaptı. Kaymakam Karameşe, bir önceki toplantıda eğitim, enerji, sağlık konusunda gündeme gelen sorunların birçoğunun çözümlendiğini, çözümlenememiş az sayıdaki sorun üzerinde çalışmaların devam ettiğini aktardı. Karameşe, Saruhanlı'da yapılan devlet yatırımları ve 22 Nisan 2017'de meydana gelen deprem dolayısıyla yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi.

        Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da Saruhanlı'ya yapılan yatırımlar için teşekkür ederek muhtarların sorunlarının çözülmesi için gayret edildiğini söyledi.

        Toplantıda, Saruhanlı mahalle muhtarları söz alarak geçen yılki taleplerinin karşılanması nedeniyle teşekkürlerini ifade ederken, bu yıl ortaya çıkan yeni ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini ilettiler.

        Toplantıya Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Gölmarmara Kaymakamı ve Saruhanlı Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Aybars Özbilgin, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat İmren, İl ve İlçe daire müdürleri ve Saruhanlılı muhtarlar katıldı.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa