Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Silvan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Diyarbakır KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde ilk kez yapılan girişimci eğitimi tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

        Diyarbakır KOSGEB İl Müdürlüğü, Silvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yapılan girişimci eğitimini tamamlayan 59 kursiyere girişimcilik belgeleri düzenlenen törende Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, KOSGEB Müdürü Hasan Solmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel tarafından verildi. KOSGEB İl Müdürü Solmaz, "Bugün burada kadınlar günü nedeniyle tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle işbirliği çerçevesinde 60 kişilik girişimcilik kursu sonunda 59 kursiyerimizin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamladığı için kursiyerlerimize katılım belgesini sunmak için burada bulunmaktayız. KOSGEB olarak bölgede çok ciddi istihdamlar oluşturmaktayız. Vermiş olduğumuz hibelerle birçok genç arkadaşımız bugün iş sahibi olarak işveren konumuna gelmiştir. Bu tür desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu sertifikayla yeni işyeri açmak isteyen genç arkadaşlarımıza 50 bin TL hibe desteği ile yeni iş olanaklarına sahip olacaklardır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa