Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Büyükşehir Belediyesi, "Çocuk Gülerse Şehir Güler" projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Artuklu, Mazıdağı, Dargeçit, Ömerli ve Midyat ilçelerindeki çocukları, sirk gösterisi ile buluşturdu. Çocuklar, ilk defa gördükleri akrobasi gösterilerinin heyecanını yaşadı.

        Vali ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, "Çocuk Gülerse Şehir Güler" projesi kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı. Belediyenin tüm imkanlarını şehrin kadınları, gençleri, çocukları ve engellileri için kullandıklarını aktaran Yaman, "Bir yılı aşkın süredir çocuklara yönelik çalışmalarımız devam ediyor. 'Çocuk Gülerse Şehir Güler' dedik ve projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Çocukların güven içerisinde kendi mahallelerinde yüzmeleri için okul bahçelerinde yüzme havuzları yaptık. Çocuklar üşümesin diye atkı ve bere hediye ettik. Okula giden çocuklarımıza çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttık. Özellikle kırsal mahallelerimizdeki çocuklarımız için oyun parkları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa