Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprübaşı'na ziyarette bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapım çalışmaları devam eden Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi'nde incelemelerde bulundu. Meydana cephe veren dükkan sahipleri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, projenin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. Vatandaşlar da yaklaşık yarım asırdır düzgün hizmet alamadıklarını belirterek, Başkan Ergün'e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesinin Köprübaşı'nın gizli güzelliğinin ortaya çıkarılması amacıyla başlattığı Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü'nce alt yapısı yenilenen meydanda, daha sonra Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi'nin çalışmalarına start verildi. 4 bin 822 metre alan sahip olan projede yeşil alanlar, havuz, oturma alanları bulunuyor. Yapımı devam eden ve Köprübaşı'nın çehresini değiştirecek olan projeyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yerinde inceledi. Meydana cephe veren ve proje kapsamında cephe sağlıklaştırma çalışmaları gerçekleştirilen dükkan sahipleri ile de bir araya gelen Başkan Ergün, projenin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. Daha sonra meydanda kurban kesilerek, çalışmanın kazasız belasız devam etmesi için dualar edildi.

        "Yaşanılabilir şehirler oluşturmaya çalışıyoruz"

        Meydanda bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanabilir şehirler oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde Manisa merkezinde nasıl çalıştıysak bu çalışmaları ilçelerimize de ulaştırmak bizim en önemli hedeflerimizden. Köprübaşı'nda da gerçekleştirdiğimiz Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesiyle vatandaşlarımız yeni bir sosyal alana kavuşacak. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi. Yaklaşık yarım asırdır düzgün bir hizmet almadıklarını belirten vatandaşlar da ilçeye kazandırılan projeler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

        Hizmet birimlerini ziyaret etti

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi'nde gerçekleştirdiği incelemenin ardından Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ülkü Ocakları Eğitim Salonu'na isminin verilmesinden dolayı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Enver Çetin'e teşekkürler etti. Daha sonra MABEM'i ziyaret ederek orada görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Başkan Ergün, son olarak ise Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Hizmet Binasına geçti. Burada Köprübaşı Koordinatörü Rahmi Erdem'den bilgi alan Başkan Ergün, çalışanlara kolaylıklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa