Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaçam Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokulundaki 120 öğrenci insan zinciri şeklinde 'Zeytin Dalı' yazarak Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe selam gönderdi.

        Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan bir asker, Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokuluna çektiği video ile selam gönderdi. Bu selam mesajını karşılıksız bırakmak istemeyen öğrenciler ve okul yönetimi 120 öğrenciden oluşan kareografiyle Zeytin Dalı yazarak, harekata katılan askerlere moral videosu hazırladı.

        Yapılan etkinlik hakkında bilgiler veren Alaçam Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokulu Müdürü Ali Ak, "Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli bir askerimiz, video çekerek okulumuzdaki öğrencilerine selam gönderdi. Biz de bu kardeşimizin ve bütün Mehmetçiklerimizin selamını boşa çıkarmamak için video çekmek istedik. 120 öğrencinin katılımıyla insan zinciri şeklinde 'Zeytin Dalı' yazdık. 120 öğrencimiz bu etkinlikte bizimle oldu. Bu kareografi için 1 hafta çalıştık. Yukarından görüntülemek için de okulun bahçesine vinç getirttik. Harekatın milletimiz ve devletimiz açısından olumlu geçmesini umuyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa