Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Selendi ilçesinde okul servis araçlarının denetimine katılan Kaymakam Erkut Pamuk, bu sezon bir olumsuzluk yaşamadıklarını belirterek amaçlarının hiçbir öğrencinin burnu bile kanamadan sağlıklı bir şekilde okullarına gidip gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

        Manisa'nın Selendi ilçesinde okul servis araçlarının denetimi Kaymakam Erkut Pamuk'un katılımı ile gerçekleştirildi. Selendi İlçe Emniyet Amirliği Ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Zabıta ekipleri, İlçe Milli Eğitim ve okul müdürleri tarafından katılımıyla Demirci yolu bağlantılı çevre yolu bitiminde taşımalı sistemle öğrenci taşıyan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenliği için sıkı denetimden geçirildi.

        Taşımalı eğitim sisteminde uygulanan tüm şartları gözden geçiren ekipler evrak eksikleri bulunan araç şoförlerini uyardı. 195 aracın denetlendiği uygulamada özellikle araçların sigortası, koltuk sigortaları, ehliyet, sürücülerin bilgileri, mesleki yeterlilik belgesi olup olmadığı, psikoteknik belgelerin olup olmadığı, koltuklardaki emniyet kemerleri, dur lambaları, kamera sistemleri, lastikler, yangın tüpü, zincir, takoz gibi benzeri araç ve gereçler denetlendi.

        Uzun kuyrukların oluştuğu denetlemede araç sahiplerine ikaz ve uyarılarda bulunuldu. Kaymakam Erkut Pamuk yaptığı açıklamada, "Servis araçlarımızı denetimden geçiriyoruz. Bundan sonra da denetimlerimiz devam edecek. Amacımız; hiçbir öğrencimizin burnu bile kanamadan sağlıklı bir şekilde okullarına gidip gelmeleri. Onlar bizlere emanet. Bu sezon olumsuzluk yaşamadık inşallah bundan sonra da yaşamayız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa