Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Bilim Merkezi "Bilim İçin Her Yerde" sloganıyla ilçelere de açıldı. Bilimi toplumun geniş kesimlerine yaymayı amaçlayan Kayseri Bilim Merkezi, ilçelerdeki ilk etkinliğini Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.

        Kayseri Bilim Merkezi'nce her hafta bir ilçede yapılacak olan etkinliklerde farklı yaş gruplarına hitap eden atölye çalışmaları yer alacak. Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nde Benim DNA'm, Ressam Robot, Güneş Saati, Çizgi İzleyen Robot gibi bilimsel deneyler yapıldı.

        Etkinliklere yaklaşık 50 öğrenci katıldı ve yapılan bazı ürünler öğrencilere hediye edildi. Kayseri Bilim Merkezi'nin ilçelerdeki etkinlikleri 15 Mart'ta Develi, 22 Mart'ta Yahyalı, 29 Mart'ta da Yeşilhisar ile devam edecek

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa