Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Gömeç ilçesinde hayatını kaybeden 27 yaşındaki genç, son yolculuğuna taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin bayrağının örtüldüğü tabutuyla uğurlandı.

        Edinilen bilgiye göre, Gömeç ilçesinin sevilen simalarından Necat ve Mahmure Atik'in üç oğlundan en küçüğü olan 27 yaşındaki Selami Atik uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa, sabah saatlerinde yenik düştü. Genç yaştaki ölümüyle ilçeyi yasa boğan Selami Atik'in cenaze namazı Çarşı Camii'nde kılındı. Minibüs şoförü genç, son yolculuğuna, tabutuna fanatik taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin bayrağı örtülerek uğurlandı. Onlarca kişinin dua ve gözyaşlarıyla yolcu ettiği Selami Atik, Gömeç Kabristanı'nda toprağa verildi.

        Bu arada cenazeye katılan Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu da hayatını kaybeden gencin yakınlarına başsağlığı diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa