Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Gençlik Merkezi gönüllüleri "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde" hastanelerde ki kadınları unutmadı.

        Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

        Gençlik lLderleri ve Gençlik Merkezi üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çalışan kadınları ziyaret ederek çiçek takdim etti. Gönüllü Gençlik Merkezi üyeleri daha sonra Kadın Doğum Hastanesi'nde yatmakta olan hasta anneleri ve personeli ziyaret ederek çiçek takdim etti.

        Gençlik Liderleri üyeleri, yaptıkları açıklamalarda, "Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz bizi biz yapan değerli kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor, birey ve vatandaş olarak hakların korunması yolunda yürüme azminde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

        Öte yandan hasta kadınlar ve hasta yakınları bu anlamlı günde kendilerini ziyaret eden Gençlik Merkezi Liderlerine ve gönüllü gençlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa