Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle, çeşitli birimlerde görev yapan akademik, idari, genel hizmetler ve sağlık hizmetlerindeki tüm bayanlara günün anısına çiçek takdim edilerek "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlandı.

        Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Gür, başta Gaziantep Üniversitesi tüm kadın akademik ve idari personel ile öğrenciler olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Prof. Dr. Gür mesajının devamında, "Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, yürekleri karşılıksız sevgi ve şefkat ile dolu, insan varlığının ayrılmaz yarısı hanımefendilerin farklılığının, hep birlikte farkında olmamız gerekiyor" dedi.

        GAÜN Merkez Kampus, 15 Temmuz Yerleşkesi, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu ile Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu yerleşkelerinin yanı sıra, Oğuzeli, Nizip, İslahiye, Nurdağı ve Araban ilçelerindeki toplam 9 yerleşkede bulunan 16 Fakülte, 4 Enstitü, 3 Yüksekokul ve Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı, 10 Meslek Yüksekokulunda görev yapan tüm bayan personelin yanı sıra Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi çalışanlarına çiçek takdim edildi.

        Rektör Prof. Dr. Ali Gür'ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kendilerine çiçek takdim edilerek böyle bir günde hatırlanmanın oldukça mutluluk verici olduğunu belirten GAÜN çalışanları, Rektör Prof. Dr. Gür'e teşekkür etti.

        Hasta Yakınları da Unutulmadı

        Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin tarafından da Rektör Prof. Dr. Ali Gür adına hastanede görev yapan tüm kadın sağlık çalışanları ile tedavi gören hasta ve yakınlarına çiçek takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Ali Gür'e ve Başhekim Doç. Dr. Suat Zengin'e teşekkür eden hasta yakınları ve sağlık çalışanları; çiçek takdim edilmesinin çok ince ve anlamlı bir davranış olduğunu ifade ederek bu anlamlı günde hatırlanmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa