Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman-Sason karayolunda kadın jandarma ekipleri ve kadın güvenlik korucuları yol uygulamasında kadın yolculara çiçek ve tatlı ikram etti.

        Sason Batman karayolunda yol kontrolü yapan kadın güvenlik korucuları ile kadın jandarma ekipleri yapılan uygulama sırasında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile kadın yolculara çiçek ve tatlı ikramında bulundu. Durdurulan araçlarda yapılan uygulamada kadınlara çiçek ve tatlı ikramını oldukça anlamlı bulduğunu belirten Çağdaş Yaşam Derneği Başkanı Zühre Avcı, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde güvenlik korucuları ve jandarma ekiplerimizden böyle anlamlı bir uygulama yapılması bizleri oldukça duygulandırdı. Canlarını hiçe sayarak bizleri korumak için en zor mesleklerden birini yapan kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa