Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de evinde asılı halde bulunan çocuğun Mavi Balina oyunu oynadığı iddia edilirken, süren soruşturmada şu ana kadar iddiaları kanıtlayacak herhangi bir bulguya rastlanmadı.

        Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Soğanbükü Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki E.A., evlerinin çatı katında tavana asılı halde bulundu. Hayatını kaybeden E.A.'nın sosyal medyada ve bazı medya kuruluşlarında 'Mavi Balina' adlı oyundan etkilenerek intihar ettiği iddia edildi. E.A.'nın cenazesi Bursa'da yapılan otopsinin ardından gözyaşları arasında toprağa verilirken, ailenin kullandığı telefon ve bilgisayarlara ise el konuldu. Mahalleyi yasa boğan olayın ardından başlatılan soruşturma sürerken, 'Mavi Balina' oyunu ile ilgili iddiaları güçlendirecek herhangi bir bulguya rastlanmadığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa