Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçede bulunan incir İşletmelerini ziyaret ederek, burada çalışan bayanlara birer adet çiçek takdim etti.

        İncir işletme tesislerinin yanı sıra ilçe merkezinde iş yeri sahibi bayanlar ile belediyenin bayan personellerine de çiçek takdim eden Başkan Kale; "Kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Onların emekleri, özverili çalışmaları, hayatımıza kattıkları renk ile bizim vazgeçilmezimizdir. Kadınlar baş tacıdır" dedi.

        8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadınlara yönelik son zamanlarda meydana gelen şiddet olaylarına dikkat çeken Başkan Kale; "Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rol üstlenmektedir. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hayatlarına son verilen kadınların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Son zamanlar da kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için herkes üzerine düşeni yerine getirmesi gerekmektedir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

        İncir işletme tesislerinde bayanlarla bir araya gelen ve kendilerine çiçek takdim eden Başkan Kale'ye bayanlar yoğun ilgi göstererek teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa