Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül Kaymakamlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kutlama programı Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle kutlandı.

        Altıeylül Kaymakamlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kutlama programı Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle gerçekleştirildi. Balıkesir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gülten Küçük yaptığı açılış konuşmasında "Var olan kadınlarımız göz nuru hayatın can damarıdır. Her güzel şeyin her iyiliğin her zerafetin, her letafetin ve sevginin her noktasındadır. İnsanlığın devamı için olmazsa olmazıdır. En büyük dertlerin dertlisi en büyük mutlulukların kahramanıdır. Dünya kadınlarla daha güzeldir. Düzenli ve temiz bir yer görüldüğünde kadın eli değmiş denir. Bu söylenenlerin hepsinin tek nedeni kadınların ince ve narin olmalarındandır. Bizim örf ve adetlerimize göre yuvanın gerçek sahibi olan kadın aile ve toplumun temek direğini oluşturmaktadır. Kadınlar duyguları, mantığı ve inancı ile tarihte her zaman erkeğinin yanında yer almıştır. Acıyı bal eylemiştir kadın"dedi.

        Öğrencilerin sunduğu oratoryanın ardından "Tarihte Türk Kadınları" konulu tiyatral gösteri sergilendi. Programında sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kadınlar ve Yaşamımız konulu liseler arası afiş yarışmasında dereceye giren Gülgün Gökçe, Şeyma Serdar ve Abdullah Abed Ali'ye ödüllerini Vali Ersin Yazıcı'nın eşi, Hanife Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Sayın Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan'ın eşi Melek Turan ve BAÜN Rektörü Prof. Dr.Kerim Özdemir'in eşi Ayşe Özdemir verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa