Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Bilecik'te bir inek 12 saat arayla 2 sağlıklı buzağı doğururken, sahibi ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi.

        Bilecik'in Yenipazar ilçesine bağlı Danışment köyünde Brown Swiss Montofon cinsi inek 12 saat arayla ikiz buzağı doğurdu. Danişment köyünde eşine az rastlanılan bir olay şaşkınlıkla karşılanırken, köylüler buzağılara yoğun ilgi gösterdiler. İneğin sahibi Süleyman Memiş, buzağılarının hem ikiz, hem de farklı cinsiyette dünyaya gelmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Birinci buzağıdan sonra ikinci buzağının 12 saat sonra olması herkesi şaşkına çevirdi. Buzağıların birinin erkek, diğerinin dişi ve hepsi de sağlıklı. Bu arada ineğinde Allah'a şükür iyi. Köyümüzün maskotu haline gelen buzağılar yoğun ilgi görüyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa