Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise ve pansiyon güvenliği masaya yatırıldı.

        Fen Lisesi pansiyonunda ilçedeki pansiyonlu okul idarecileri ve lise idarecileri ile toplantı düzenlendi. Pansiyonlu okulların durumlarının değerlendirildiği toplantıda, pansiyonda kalan öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda bulunmaları için yapılması gerekenler aktarıldı. Pansiyonlarımızda uygulanan örnek uygulamalar paylaşılarak daha çok öğrencimizin istifade etmesi hedeflendi.

        Yapılan açıklamada, "Pansiyonlarnın güvenliği için okullarımızda belletici öğretmen ve idarecilerin okul polisi ile işbirliğinde bulunmaları istendi. Öğrencilerin pansiyonda geçirdiği zamanı daha veremli kılmak için Halk Eğitimi Merkezi ile okulların işbirliğinde kurslar açması talep edildi. Ayrıca önümüzdeki haftadan itibaren pansiyonlarda kişisel gelişim, sanatsal ve sportif kurslar başlatılacaktır. Pansiyonlarda kalan öğrencilere yönelik sportif yarışma ve etkinliklerin başlatılması ile daha güzel zaman geçirmelerinin sağlanmasının talep edildiği belirtildi.

        Toplantının ikinci bölümünde ilçedeki liselerin ilk döneme ait farklı alanlardaki istatistikleri aktarılarak değerlendirmeler yapıldı. Okullar bazında ve ilçe genelinde ders ortalamaları, devamsızlık bilgileri, sınav bilgileri gibi çok sayıda veriyi barındıran dosya okul idarecilerine teslim edilerek ikinci dönemde her biri için hedefler belirlenmesi istendi. Başarının bir hedef değil yolculuk olduğu üzerinde durulurken planlı ve istikrarlı çalışmalarla ilçede eğitimi daha iyi noktalara taşıyacağı vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa