Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Ağrı Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma-yazma seferberliğine kurs açarak kampanyaya katıldı.

        Türkiye genelinde okuma-yazma bilmeyen kadınlara yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın tarafından başlatılan Okuma-Yazma Seferberliği'ne Ağrı Belediyesi de katıldı. Belediye tarafından hizmete açılan Sevgi Aile Destek ve Eğitim Merkezi, kadınların hayatlarına dokunarak, birçok çalışmaya öncülük ediyor. Açılan kurslar ile kadınların eğitim hayatlarında dönüm noktası haline gelen Sevgi Aile Destek ve Eğitim Merkezi, son açtığı kurs ile kentte büyük bir ilgi görüyor. Türkiye genelinde Okuma-Yazma Seferberliği başlatılmasıyla beraber, bu seferberliğe kayıtsız kalmayan Ağrı Belediyesi, okuma yazma bilmeyen vatandaşların eğitimi için kurs açtı.

        Kursa özel açılan sınıflarda eğitim alan öğrenciler 1. Kademe Okuma Yazma Eğitimini, müfredata uygun bir şekilde tamamlayacak. Katılımın yoğunlaşması ile birlikte, okuma yazma kurslarının sayısı kısa süre içerisinde artarak devam edecektir.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa