Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Gürsu'da köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde şehir kimliği oluşturuluyor.

        Gürsu Belediyesi'nin her mahalleye semt sahası ve park kazandırma yönündeki çalışmaları kapsamında, Karahıdır Mahallesi'nde semt sahası ve çocuk oyun parkı yapılıyor. Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla oluşturulan semt sahalarında spor alanları ve çocuk oyun grupları yer almakta.

        Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Şehrimizin gri tonların soğukluğuyla değil yeşilin huzuruyla bütünleşmesini istiyoruz. Bu bağlamda ilçemizi parklarla donatıyoruz. Gürsu'nun her alanda çağdaş şehirleşme kimliğiyle gelişimini sağlamak amacıyla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Nefes aldıran parklarımızla hemşehrilerimizin sosyal yaşam alanlarını genişletiyoruz. Hemşehrilerimizin yeni parklarımızı huzurla kullanmalarını diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa