Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Down sendromlu çocuklar tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın tablosu yapıldı.

        Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Abbas Tasalı ve beraberindekiler Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek, down sendromlu çocuklar tarafından yapılan tabloyu hediye ettiler.

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı TOSFED Yetkilisi Metin Yılmaz, Veziroff Abbas Tasalı ve AK Parti Vezirköprü Meclis Üyesi Yasemin Tasalı'yı makamında ağırladı. 30 Haziran-01 Temmuz tarihlerinde Samsun'da yapılacak 2018 Türkiye Offroad Şampiyonası ile ilgili bilgi veren heyet Başkan Yılmaz'dan şampiyonaya destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Sporun her branşının merkezi Samsun olsun istiyoruz. Bunun için bize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Samsun artık turizm, spor, sağlık ve spor şehri. Özellikle sporda ilimizde olmayan bir tesis yok. Her daldan spor için coğrafi yapımız ve jeopolitik konumumuz çok uygun. Tarih turizmi açısından önemli bir yer teşkil eden Kurtuluş Yolumuz var bizim. Şampiyonadan sonra burada da bir etkinlik yapabilirsiniz" dedi.

        Ziyaret sonunda Başkan Yılmaz'a down sendromlu çocuklar tarafından hazırlanan tablo hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa