Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, halk buluşmaları kapsamında Kalaba ve Topçular mahalleleri sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        Ziyaretlerinde konuşan Başkan Yazıcı, "Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına kendilerini dinleyerek ve taleplerine kulak vererek yardımcı oluyoruz. Hanililerden ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlardan gelen taleplere göre bir yandan yaşanan sorunlar noktasında çözüm üretme gayreti içinde olurken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da yatırım programımız çerçevesinde değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Hani ilçesini birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        Her mahalleyi adım adım gezdiğini ve iletişimde tüm sınırları kaldırdıklarını ifade eden Yazıcı, her zaman devletin yatırım ve hizmetlerini halkın talepleri ile birleştirerek vatandaşların yanında olduklarının altını çizdi. Yazıcı, köy gezileri sonrasında çocuklara oyuncak ve hediyeler dağıttıktan sonra ilçeye geri döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa