Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Tokat'ta, iki kişi büfeden yaklaşık 30 bin TL değerinde alkol, sigara ve gıda malzemelerini çaldı.

        Edinilen bilgiye göre, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Çevrecik köyünde E.A. (32) ile Y.G. isimli iki kişi, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Erol Gül'e ait büfeden alışveriş yaptı. Keşif amaçlı büfeden alış veriş yapan iki kişi daha sonra büfenin kapalı olduğu geç saatlerde tekrar büfeye gelip levye ile kapıyı kırarak büfeye girmeyi başardı. Ardından rafları boşaltmaya başladılar. Güvelik kamerasını fark eden soyguncular ellerindeki levye ile kameranın yönünü değiştirmeyi de unutmadı. Soyguncular girdikleri büfeden yaklaşık 30 bin TL değerinde alkollü içecek, sigara ve gıda malzemesi çaldı. Sabah dükkanını açmak için iş yerine gelen Erol Gül soyulduğunu fark edince jandarmayı aradı. Olay yerine gelen Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler soyguncuların bulunması için çalışma başlattı. Yapılan titiz planlama ve sıkı takip sonucunda, hırsızlık olayını gerçekleştiren E.A.'yı Başçiftlik ilçesi Erikbelen köyünde yakaladı. Bakkaldan çaldığı malzemeleri köy yakınlarındaki ormanlık alandaki ağaçların arasına saklayan E.A. gözaltına alındı. Reşadiye İlçe Jandarma ekipleri tarafından sorgu işlemleri tamamlandıktan sonra, Reşadiye Adliyesine sevk edildi. Kaçmayı başaran Y.G. isimli şahsı ise arama çalışmaları devam ediyor. Çalınan malzemeler Jandarma tarafından Erol Gül'e teslim edildi.

        İşyerinden yaklaşık 30 bin TL civarında alkol, sigara ve gıda malzemesinin çalındığını ifade eden Erol Gül, "Sabah iş yerime geldiğimde soyulmuş bir vaziyette gördüm. Hemen jandarmayı aradım. Dükkanımın kapısını kırıp, kilitleri kesmişler, camları kırmışlar, içeri geçtiklerinde sigara ve alkolleri almışlar ve peşinden de mezelerini de almayı ihmal etmemişler. Yaklaşık 30 bin TL civarında malzemeyi almışlar" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa