Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Adıyaman'ın Çelikhan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında mevcut olan ambulanslara bir yenisi daha eklendi.

        Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde mevcut olan 1 adet ambulans sayısının 2'ye yükseldiğini dile getiren Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hanife Bolat, "İlçemizde yürütülen evde sağlık hizmetleri kapsamında ilçe ve bağlı köylerde ikamet eden hastalarımızdan ilk muayeneleriyle beraber hastanelere başvuramayacak durumda olanlar ve ilk aşamada yataktan kalkamayan hastalar olmak üzere, bedensel engellilik nedeniyle evde tıbbi desteğe ihtiyacı olan, hastalara evinde ve aile ortamında, sağlık hizmetini sunarak bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor. Bu bağlamda ilçemizde sürdürülmekte olan evde sağlık hizmeti kalitesini arttırmak ve hastalarımıza daha çabuk ulaşmak için hizmet araç sayımıza bir tane daha ekledik" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa