Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından kaçak sigaraya yönelik yapılan yol kontrollerinde kaçakçıların kullandığı zula yöntemleri şaşırttı. Kaçakçıların otobüslere monte edilmiş özel bölmelerin yanı sıra meyve suyu, peynir ve gofret kutularına yaptıkları kaçak sigara zulaları Jandarmanın dikkatiyle fark edildi.

        Edinilen bilgiye göre Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Erbaa ilçesine bağlı Değirmenli Köyü Mevkiinde D-100 Karayolu üzerinde yol kontrollerine başladı. İran plakalı 3 ayrı otobüsü durduran jandarma ekipleri yolcu valizlerinden ve otobüslerin çeşitli yerlerinde bulunan meyve suyu, peynir ve gofret kutularına saklanmış halde kaçak sigara ele geçirdi. Otobüste bulunan bir aparattan da şüphelenen Jandarma ekipleri, ilk etapta boşmuş gibi görünen sandığı kaldırdığında da zulalanmış halde çok sayıda kaçak sigara ele geçirdi. Toplamda 3 bin 350 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği kontrollerde söz konusu şahıslara 27 no'lu ÖTV genel tebliği kapsamında 46 bin 900 TL idari yaptırım uygulandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa