Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Denizli'nin Çameli İlçesi Yaylapınarlı Süt Üreticileri Kooperatifi üyeleri 1 haftalık süt gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladılar.

        Çameli Yaylapınarlı Süt Üreticileri Kooperatifinin 230 üyesi 1 haftada elde edilen 10 tonluk süt satışı gelirini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladılar. Kooperatif Başkanı Ömer Yıldırım, "Her türlü terör örgütünü bir arada gördüğümüz ve yedi düvelin bir arada ülkemize karşı nasıl bir tutum takındığını hepimiz görüyoruz. Bu millet sinesindeki iman ile Allah'ın izniyle bu hainlere, bu bölücülere, bu emperyalistlere, bu kan emicilere hak ettiği dersi inşallah veriyor, vermeye de devam edecek. Afrin şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Şu an köyümüzden 10 ton, İlçemizden ise 45 ton süt Mehmetçiğimize destek olmak bağışlandı. Orada bizim için mücadele eden tüm vatan evlatlarına Rabbim yardımcı olsun. Bizler de bir nebze de olsa başlattığımız kampanyayla vatan evlatlarına destek olmak istedik. Ordumuzun istiklal ve istikbal savaşı verdiği bugün de bu hassas düşüncenizden dolayı katkı koyan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum "dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa