Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Gökçebey Muhtarlar Derneğinin açılışına katılarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

        AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Gökçebey muhtarlar derneğinin yeni hizmet binasının açılışına katılarak bir dizi ziyaretlerde bulundu. Zonguldak ili Gökçebey ilçesi Muhtarlar Derneğinin yeni hizmet binasının açılış törenine katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu açılışta yaptığı konuşmasında; "Gökçebey'e uzun süreden sonra bugünkü açılış töreni vesilesiyle gelmekten onur duydum. Bildiğiniz üzere, ülkemiz yoğun gündemden geçiyor. Afrin'de ki Mehmetçiğimiz destan yazmaya devam ediyor. Biz hep yabancıların bize verdiği yanlış koordinatlar ve istihbaratlarla, bugüne kadar boş dağları bombalayarak oyalandık. Artık kendi istihbaratımızla, yerli gözetleme araçlarıyla İnşallah terörün üstesinden geleceğiz. Önümüze çıkarılan PKK/YPG/PYD terörü, 28 Post modern darbeden sonra, 15 Temmuz darbe girişimini halk desteğiyle bertaraf ettik. Sadece 28 Şubat'ın, Türkiye ye maliyeti 1,5 trilyon dolar olduğunu bilmenizi isterim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önem ortadadır. Daha iyi şartlarda hizmet vermeleri için, her geçen gün düzenlemeler yapılmaktadır. Gökçebey Muhtarlar Derneğinin yeni binasının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

        Milletvekili Çaturoğlu açılışın ardından İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve partililerle birlikte, Gökçebey Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, AK Parti Gökçebey İlçe teşkilatını, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

        Bu ziyaretlerin ardından Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğüne geçen Çaturoğlu burada Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa