Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Ordu'nun Fatsa ilçesinde kaçak hayvan hareketinin önlenmesi için İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri denetim gerçekleştirdi.

        Gerçekleşen denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, "5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ile yurt içinde hayvan ve hayvansal ürünlerin nakilleri hakkında yönetmelik gereği Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personellerinden Veteriner Hekim Mehmet Poyraz ve Veteriner Hekim Bülent Can tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinin desteğiyle, Fatsa-Çamaş-Çatalpınar Kavşağı'nda yol kontrolü gerçekleştirildi. Yapılan denetimde hayvanlar ve pasaportları tek tek kontrol edilerek hayvan nakillerinin belgesiz gerçekleştirilmeyeceği ve belgesiz olanlara cezai müeyyide uygulanacağı hakkında bilgilendirme yapıldı. Bizler de bu denetimleri sık sık yapacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa