Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet sürdüren Engellileri Koruma Derneği tarafından Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesinde "Toplumda Engelli Farkındanlığı" konulu seminer düzenledi.

        Silvan eski Engellileri Koruma Derneği Başkanı Hasan Yurtkent ile Muhammed Gezer, toplumda engelli bireylere karşı farkındalığı arttırmak için bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesinde, "Toplumda Engelli Farkındalığı" konulu seminer düzenlendi. Seminere Hastane Başhekimi Fesih Uyan, İdari ve Mali İşler Müdürü Hamit Yaşa, Mali İşler Müdürü Yardımcısı Ahmet İçgil, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çetin Tayınmak ve personeller katıldı.

        Seminerde Silvan ilçesinde yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmalar sinevizyon eşliğinde gösterilirken, engelli bireylerin sağlık alanında var olan hakları ile engelli bireylere empati konulu başlıklar anlatıldı. Bir gün süren seminerde sağlık personeli, hasta kabul yönlendirme sekreterlik ve temizlik birimi olmak üzere toplam 80 personele toplumda engelli farkındalığı anlatıldı.

        Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Fesih Uyan, eski Engellileri Koruma Derneği Başkanı Hasan Yurtkent ile Muhammed Gezer'e teşekkür belgesi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa