Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay İkinci OSB'de düzenlenen "Organize Sanayi Platformu" toplantısına katıldı.

        Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Düzce'nin önemli fabrikalarından biri olan Düzce Cam üretim alanlarında incelemelerde bulunan Vali Dağlı ile Başkan Ay burada çalışma sistemi ve üretim teknolojilerini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra aynı yerde düzenlenen Organize Sanayi Platformu toplantısına katılan Vali Zülkif Dağlı ve Başkan Dursun Ay'a İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap ile OSB yetkilileri de eşlik etti. Toplantıda Düzce'nin Türkiye'nin üretim üssü olması konusunda uygulanacak proje ve çalışmalar değerlendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa