Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve beraberindeki bakanlık daire başkanları, sınır ötesinde inceleme yaptı.

        Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yalçın Köksal Demir, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Yıldız, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Şube Müdürleri Ümit Doğan, Selami İskender ve Bayram Demirci Kilis'e ziyarette bulundu. Gül, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve öğretmenler ile toplantı yaparak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Fırat Kalkanı bölgesinde bulunan Çobanbey'e geçen Gül, Çobanbey İlkokulu ve Kersenli İlkokulu'na giderek sınıflarda incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti. Çobanbey'deki AFAD binasında Fırat Kalkanı Bölgesindeki eğitim yöneticileriyle toplantı yapıldı.

        Bu toplantıda bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Gül, Bölgedeki zorlukları bildiklerini bu bölgede çalışan bütün eğitim çalışanlarının büyük bir özveri ile görevlerini yaptıklarını bunun için onların çalışmalarını takdir ettiklerini ve onlara maddi manevi her türlü desteği devlet olarak vermekte olduklarını, belirtti. Toplantı sonrası El Bab'daki El Buhderi Erkek Lisesi'ne gidildi. Burada sınıflarda incelemelerde bulunan Gül, okul yöneticileriyle ve koordinatörlerle bir araya gelerek toplantı yaptı. Daha sonra Kilis Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Halk Eğitim Merkezleri yöneticileri ile toplantı yaparak bilgi aldı.

        Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve beraberindekiler, Ahtarin Bölgesindeki Türkmenberi İmam Hatip Ortaokulu ile Azez'deki Niyara İlk ve Ortaokulu'na giderek yerinde incelemelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa