Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan bir dizi incelemelerde bulunarak ziyaretçileri makamında kabul etti.

        Mahalle Odaları Buluşmaları kapsamında Tuzcuzade Mahalle Odasına giden Vali Pehlivan, burada yaptığı konuşmada asırlık geçmişe sahip mahalle odalarında vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaç, sorun ve taleplerini dinlemeye gayret gösterdiklerini söyledi.

        Kent merkezindeki gerçekleştirdikleri etkinliklerin yanı sıra köyleri de ziyaret ettiklerini bildiren Vali Pehlivan, "Amacımız ilimizde hayata geçirilen proje ve yatırımlar hakkında siz değerli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinlemek bunun yanı sıra varsa sıkıntıları çözüme kavuşturmaktır." dedi.

        Program Vali Ali Hamza Pehlivan'ın vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini dinlemesinin ardından sona erdi.

        Vali Ali Hamza Pehlivan, Yüzbaşı Şehit Agah İlkokulu ve Fatih İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Ziyaret ve incelemelerine Yüzbaşı Şehit Agah İlkokulu'ndan başlayan Vali Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can'dan okulun genel durumu ve yeni okul ihtiyacı konusunda bilgiler aldı. Öğrencilerle sohbette bulunup, okul öğretmenleriyle değerlendirme toplantısına katılan Vali Pehlivan daha sonra Fatih İmam Hatip Ortaokulu'na geçti.

        Kayışkıran Küçük Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret eden Vali Ali Hamza Pehlivan, Site Başkanı Kamil Sürer'den çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

        Sitedeki işletmeleri ziyaretinin ardından bir marangozhanede esnaflarla buluşup çay sohbeti gerçekleştirilen Vali Pehlivan, esnaflara hükümetimiz tarafından sağlanan teşvik ve desteklerden etkin bir şekilde yararlanmaları çağrısında bulundu, hayırlı iş ve bol kazanç temennilerini ileterek ziyaretini sonlandırdı.

        "Vali Pehlivan polislerle kahvaltı yaptı"

        Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi.

        Bayburt Polis Evi'nde düzenlenen kahvaltıya İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Tülü, Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Nursal Bilkay, Şube Müdürleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

        Kahvaltı sonrası çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunan Vali Pehlivan devletin ve toplumun emniyet personelinden beklentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

        Vali Pehlivan benzer etkinlikleri belirli aralıklarla gerçekleştirdiklerini ve mesleki dayanışma ile mülki idare içerisindeki bütünlüğü pekiştirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Sözlerinin devamında Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında verdiğimiz şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara şifalar dileyen Vali Pehlivan, "Çok kritik bir operasyonun içerisindeyiz. Devlet olarak temel maksadımız sınır güvenliğimizi sağlamak, hem içeride huzur ve bekayı daim kılmak hem de coğrafyamızı mümkün olduğunca güvenli kılmaktır. Komşunuzda bir ateş varken ve bu ateş sizi de hedef almışken sizin hiçbir şey yapmadan durmak gibi bir lüksünüz yok. Bu coğrafya tarih boyunca da hep bunu gerektirmiş. Milletimizin her ferdi üzerine düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirmesiyle bu mücadeleyi günümüze kadar başarıyla sürdürmüş. Bu bağlamda biz millet olarak her zaman hazırız. Yeri geldiğinde hepimiz millet olarak bu mücadelenin içerisinde olmak üzere yola çıkmış kimseleriz." dedi.

        Vali Pehlivan güvenlik güçlerinin operasyonlarına bu doğrultuda devam ettiğine vurgu yaparak, "Biz de bulunduğumuz yerlerde aynı mantıkla mücadele etmemiz gerekiyor. Verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek, birimizin eksiğini diğerimiz kapatarak ekip ruhu içinde bunu gerçekleştirmeliyiz. Emniyet teşkilatı, Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde vazifelerimizi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız. Bu uyumu sağlamak temel görevimiz. Vatandaşımızın güvenine layık, beklentilerini yerine getirme maksadıyla çalışmalarımızı gerçekleştirmek durumundayız. Bayburt olarak asayiş açısından çok şükür iyi noktalardayız. Olay istatistiklerimiz düşük seviyelerde. Fakat bu durum huzur ve güven ortamının bozulmaması için bizim daha da dikkatli olmamızı gerektiriyor. Güvenlik güçleri olarak bizim temel görevimiz yaşanabilecek hadiseleri önlemek yaşandığı zaman ise kanunlar çerçevesinde gereğini yapıp yargıya teslim etmektir. Sizlerde çalıştığınız birim itibariyle Emniyet Müdürlüğü'müzün önemli bir birimindesiniz. Vatandaşlarımızla bire bir temas durumunuz söz konusu. Sürekli alandasınız ve öyle olmanız da gerekiyor. Vatandaşlarımızla olan ilişkilerinizde devletimizin hem ciddiyetini hem de şefkatini göstermeniz gerekiyor. Bu dengeyi tutturmak çok önemli. Bizler kamu görevlileri olarak ne kadar etkin ve verimli görev yaparsak vatandaşımız nezdinde de bu hizmetlerimiz karşılıksız kalmayacaktır." İfadelerini kullandı.

        Vali Pehlivan benzeri etkinlikleri devam ettireceklerini kaydederek ekiplere çalışmalarında üstün başarı ve kolaylıklar diledi.

        "Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti"

        Bayburtlu olup Beylikdüzü Belediyesinde Meclis Üyesi olarak görev yapan Durmuş Şahin, Figen Karahan, Oktay Coşkun, Gülcan Bingöl ile Nuran Sevimli Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

        Vali Pehlivan, CHP Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu eşliğinde ziyaretine gelen heyet ile bir süre sohbet etti.

        Ziyarette CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Hacı Dursun Memiş ile Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın da yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa