Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde açılan 'Sır Altı Çini Uygulama Kursuyla' ev hanımları çiniye renklerle hayat verirken aile bütçelerine de katkıda bulunuyorlar.

        Ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği 'Sır Altı Çini Uygulama Kursuna' katılanlar ilk önce desen dersi alarak basit motiflerden daha kompleks motiflere doğru çalışmalarını sürdürüyorlar. Marmaraereğlisi Belediyesi eğitmeni Yazgül Tunç tarafından verilen kursta çini çalışmalarını oluşturan ev hanımları ürettikleri eserleri satarak aile bütçelerine katkı sağlayabiliyorlar.

        Gençlik Merkezi'nde her yaştan kursiyere yönelik kurs bulunduğunu aktaran Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Gençlik Merkezimizde gençlere yönelik açtığımız kursların yanı sıra ev hanımlarına yönelik kurslarımız da bulunuyor. Bunların başında 'Sır Altı Çini Uygulama Kursumuz' gelmekte. Kursumuzda çiniye renklerle ve motiflerle hayat veren ev hanımları ürettikleri eserleri satarak aile bütçelerine katkı sağlayabiliyorlar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa