Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Aşkale'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

        Aşkale Dernekler Federasyonu yöneticileri (ADF) her yıl olduğu gibi bu senede hemşerilerini yalnız bırakmadı. Dernek yönetimi tam kadro olarak 100.yıl kutlamalarına iştirak etti.

        ADF Başkanı Murat Demir, "Aşkale Dernekler Federasyonu olarak her yıl Erzurum dışındaki yöneticilerimiz ile birlikte katıldığımız Aşkale'mizin düşman işgalinden kurtuluşu törenlerine üye köy dernekleri yöneticilerimiz ve tüm Aşkaleliler ile birlikte katılmanın mutlu ve onurlu sevincini yaşıyoruz. 100 yıl önce vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliği sonucunda alt edilen ve topraklarımızdan düşürülen düşmanlar bugün farklı yol ve yöntemlerle yine yurdumuzu kuşatma altına almak istemektedirler. Bizlere düşen en büyük görev ulusal birliğimizin her ne sebeple olursa olsun bozulmasının önüne geçmek ve her türlü bölücülüğe karşı birlikte omuz omuza mücadele etmektir. 2007 yılında kurulan Aşkale Dernekler Federasyonu'nun kuruluş amacı Aşkale ve tüm hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak kültürümüzü yaşatarak güçlü bir millet olduğumuzu fark ettirmektir" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa