Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde baharın müjdeleyen çiçekler açtı. Dağ yamaçlarında renk renk çiçek açan kardelenler doğa şöleni oluşturdu.

        Kış aylarının sert geçtiği bölgelerden biri olan Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinin alçak kesimli yerleşim yerlerinde karların erimesiyle beraber çiçekler yeşerdi. Renk renk çiçekler baharın habercisi oldu. İlçeye bağlı Ayvalık, Başaran, Günyüzü, Taşarası, Komato ve Haburiki bölgelerinde badem ve kayısılar çiçek açarken dağ yamaçlarında ise onlarca çeşit bitki çiçek açarak baharı müjdeledi. Ayetullah Gökçe isimli çocuk arkadaşlarıyla beraber çiçeklerin yeşerdiği bölgede oynadığını, baharın gelişiyle doyasıya eğlendiğini belirtti. Gökçe, "Bu yıl erken bahar geldi. Çok sevindik eskiden çok kar yağıyordu. Şimdi ise çok çiçek açtı. Bu çiçeklerden bazılarını topluyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa