Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Batman'ın Sason ilçesinde spor salonuna götürülen 50 anaokulu öğrencisine, çalışanlar tarafından sportif faaliyetler hakkında bilgi verildi.

        İlçe merkezindeki anaokullarında bulunan 50 öğrenciye öğretmenleri eşliğinde sporu sevdirmek ve sportif faaliyetler hakkında bilgilendirmek için spor salonuna getirildiğini belirten İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eşref Çelik, öğrencilerin soruları karşısında soğuk terler döktüklerini belirtti. Çelik "İlçemizde bulunan bazı anaokullarındaki 50 öğrenci, spor faaliyetleri hakkında bilgilendirilmeleri için öğretmenleri eşliğinde spor salonuna getirildi. Minik öğrencilerimizi spor salonunda çalışan antrenörlerimiz ve diğer personellerimiz karşılayarak salonumuzda bulunan sportif faaliyetlerde kullandığımız araç ve gereçler hakkında bilgi verdi. Minik öğrencilerimizin çok meraklı soruları karşısında soğuk terler döktük. Öğrencilerimize spor dallarını tanıtarak nasıl oynandığı hakkında bilgi verdik. Antrenörlerimiz eşliğinde bazı spor dallarını yapmaya çalıştılar. Spor salonu cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile doldu. Bu durum bizleri çok mutlu etti" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa