Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Batman'ın Sason ilçesinden 51 öğrenci, İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Samsun'a gönderildi.

        Sason Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen uğurlama töreninde öğrencilere üzerinde "Biz Anadoluyuz" yazan tişört ve çanta dağıtan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Yar, düzenlenen bu gezinin öğrencilerin eğitimine katkı sunacağını söyledi. Güneydoğudan birçok öğrencinin batıda bulunan illeri bu proje sayesinde ilk defa görme şansı yakaladığını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yar, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada "Gideceğiniz il ve ilçelerde Sason'u temsil ettiğinizi unutmayın. Sizlerden örnek davranışlar sergilemenizi bekliyoruz. Gezeceğiniz yerleri belki birçoğunuz ilk defa görecek. Göreceğiniz yeni yerlerin sizin eğitiminize katkı sunacağına inanıyorum. Gezi dönüşünde derslerinize daha sıkı sarılarak başarılarınıza başarı katacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa