Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Balıkesir'in Balya ilçesinde, Dereköy İlkokulunda, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı öncülüğünde yürütülen Yetenek 10'la Gelecek Projesi kapsamında dejavantajlı bölgelerdeki çocukları eğitim öğretimde daha güzel yerlere taşımak için başlatılan proje kapsamında satranç kursu başlatıldı. Balyaya 45 km uzaklıkta 33 öğrencinin eğitim gördüğü Dereköy İlkokulunda okulun çalışkan müdür yetkili öğretmeni Özkan Arovacıklı, öğrencilere kendi imkanlarıyla satranç öğretiyor.

        Müdür Arovacıklı, satranç kursunun okul saatleri dışında yapıldığını söyledi. Müdür Özkan Arovacıklı, "Bu uzak mahallemizde öğrencilerimiz ile okul saatleri dışında gönüllü olarak çalışıyoruz. Valimiz Ersin Yazıcı, Yetenek 10'la gelecek projesi ile bizlere eğitim de farklı bir yol açtı. Bize de valimizin açtığı yoldan yürümek düşer. Öğrencilerle doğru hamlede buluşup onların çocuk dünyalarında güzel bir yer ediniyoruz. Bu etkinliklerden çok haz alıyoruz. Bu tarz çalışmalarda bizlere tam destek veren ilçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çelik'e teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim de farklı çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa