Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması ve şehit olan askerlerin ruhu için Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde hayır yemeği düzenlendi. Büyük ilgi gören hayır etkinliğinde dualar kahraman Mehmetçik için edilirken, Kırkağaçlı iki şehidin ailesine de plaket takdim edildi.

        Kırkağaç'ın Sarıağa Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan'ın öncülük ettiği pilav-ayran hayrı Kabasakal Camii'nde öğle namazı sonrası düzenlendi. Yapılan hayır etkinliğine Kırkağaç Cumhuriyet Savcısı Mücahid Akgümüş, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Güngör, Kırkağaç 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanlığı Personel Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Faruk Derin, Kırkağaç İlçe Müftüsü Mehmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Erdoğan Kılınç, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özçetin, Pazarcılar Derneği Başkanı Ali Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Türk bayraklarıyla süslenen Kabasakal Camii'nin bahçesinde başlayan hayra büyük ilgi gösterildi. İlçe Müftüsü Mehmet Deniz'in okuduğu duanın ardından başlayan hayırda dualar şehit olan Mehmetçiklere gönderildi.

        İHA muhabirine özel bir açıklama yapan Sarıağa Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan, "Birlik ve beraberlik içerisinde tüm şehitlerimiz için hayır düzenledik. Katılımın yüksek olması bizleri onurlandırdı, sevindirdi. Alay komutanımız, belediye başkanımız, savcımız destek oldu. Bu tür hayırlarımızı sık sık yapmayı düşünüyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık sıhhat diliyoruz. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin" dedi.

        Hayrın sonunda Kırkağaçlı şehitler Rıdvan Kopan ve Ömer Faruk Bol'un anısına ailelerine plaket takdim edildi.

        Şehit Rıdvan Kopan'ın ağabeyi İzzet Kopan'a plaketini Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Güngör, şehit Ömer Faruk Bol'un dedesi Halil İbrahim Bol'a da plaketini Kırkağaç 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanlığı Personel Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Faruk Derin verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa