Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün hazırladığı "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kızılay Huzurevini ziyaret ettiler.

        Genel Müdürlük projesinin alt projesi olan Meslek Liseliler Geçmişi Yad Ederek Geleceğe Hazırlanıyor Projesini hayata geçiren gençler geçmişlerini unutmayarak huzurevi sakinleri ile bir araya geldiler. Ziyarette gençlerin değerlerine sahip çıkmalarına öncülük edilirken huzurevi sakinlerinin de tecrübelerinden yararlanma fırsatı buldular.

        Okul Müdürü Yücel Mercan projeyi hazırlayan okul Müdür Yardımcısı Hatice Özkan ve 9 C sınıfı öğrencilerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa