Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Ağrı Birlik Vakfı Trafından Ağrı da konferanslar için davet edilen Yazar Ahmet Gazi Ayhan Aydın Eleşkirt ilçesinde yapılan programlarla gençlerle bir araya geldi.

        Eleşkirt Recep Tayip Erdoğan İmam hatip lisesinde öğrencilerle söyleşi yapan yazar Aydın daha sonra Eleşkirt ikram kitap cafede Eleşkirtli gençlerle söyleşi yaptı.

        Aydın özellikle din düşmanlarının islam dini üzerinde farklı etkiler yaratmayı amaçlayarak müslümanlar üzerinde etki yaratma amacı güttüklerini söyledi. Özellikle yabancı filimlerdeki subliminal örneklere değinerek islami tarzda yaşam biçimlerini olumsuz yönde etkileme gayretine bulunulduğunu dile getirerek müslümanalrın uyanık olması gerektiğini ve bu oyunlara gelmemesi gerektiğine dikkat çekti.

        Gençlerin islam ahlakı ile bütünleşmesi gerektiğinin önemine değinen yazar Aydın herkesin üzerine ciddi sorumluluklar yüklendiğini anlattı

        Ahmet Gazi Ayhan Aydın'ın Kur'an ayetleri ile ıspatlarla yaptığı söyleşide espirili yaklaşımı ve gençlere olan ilgisi söyleşiye katılan gençlerin sıkılmadan güzel ve keyifli zaman geçirmelerine neden oldu.

        Yazar Aydın'ın Eleşkirt programı İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt Ve Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Erol İsen tarafından üzerinde kösedağ resmi bulunan tablonun hediye edilmesinin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesi sonrası sona erdi.

        Programa Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt, Şube Müdürleri Erol Bayram ve Erol İsen , Ağrı Birlik Vakfı başkanı Melik Deniz Altındağ , ÜNİAK ağrı temsilcisi Muhammet Taşdan ve Eleşkirtli gençler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa