Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği "Şanlıurfa Büyükşehirle Okuyor" projesi kapsamında hazırlanan 1 milyon kitap dağıtımı devam ediyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Şanlıurfa Büyükşehirle Okuyor" projesi kapsamında hazırlanan Türk klasikleri, batı klasikleri ve doğu klasiklerinden oluşan 1 milyon kitap dağıtımı devam ediyor.

        Tüm ilçelerde dağıtımına devam edilen kampanyada adres bu kez Halfeti oldu. Halfeti Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen kitap dağıtım töreninde öğrencilere ayrıca soru bankası da dağıtıldı. Kitap dağıtım törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Kandemir, Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci, Halfeti İlçe Koordinatörü Abdullah Dilek, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Kitap dağıtım töreninde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, "Büyükşehir Belediyesi olarak gençliğe ve gençlere verdiğimiz önem gerçekten büyük ve bu desteklerimiz her zaman devam edecektir. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimizin sportif aktivitelerle zaman geçirebilmeleri için de birçok projeyi hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyemizin başlattığı 'Şanlıurfa Büyükşehirle Okuyor' projesi kapsamında hazırlanan 1 milyon kitabı okullarımıza dağıtıyoruz" şeklinde konuştu.

        Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Kandemir ise, eğitime verilen katkıdan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa