Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar'ı makamında ziyaret ederek vergi haftasını kutladı.

        Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Vergi Haftası dolayısıyla İlçe Mal Müdürü Bünyamin Taşkın ve personelini ziyaret etti. Oda Başkanı Harun Sağır'a ziyareti için teşekkür eden Bünyamin Taşkın, "Başkanımıza muhasebe personeline bizlere olan yakınlığı ve her zaman mesai göstermeksizin iş birliği içinde çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Muğla vergi dairesi başkanı Hüseyin Bayar ise, "Harun başkanımın özverisi hizmet aşkı ve bizler ile iyi diyaloglarından kendisini seviyoruz. Esnafları için her fedakarlığı yapıyor bizde ona ve esnaflarına yardımcı olmaya çalışıyoruz Seydikemer denince aklımıza Harun başkan geliyor, dedi. Oda Başkanı Harun Sağır ise; Hüseyin başkanıma esnaflarımız adına bizlere göstermiş olduğu ilgi, sevgi ve babacan davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah daha uzun yıllar ilimizde görev yapar, işbirliğimiz sayesinde ilçemiz vergi dairesi çalışanları ve müdürümüz ile birlikte aile huzuru içerisinde çalışmaktayız. Güzel düşünceleri için Esnaflarımız adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa