Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Sivas'ın Divriği ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası Kemal Özkan (72), dere yatağında ölü bulundu.

        Divriği ilçesi Çamlık köyünde evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 72 yaşındaki Alzheimer hastası Kemal Özkan için İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından dün arama çalışması başlatıldı. Kar yağışı ve zorlu arazi şartlarına rağmen arama çalışmalarını ilerleyen saatlere kadar sürdüren ekipler, bugün de Özkan'ı arama çalışmalarına devam etti. Yapılan arama sonrası ekipler Kemal Özkan'ın cesedini, köydeki bir ören yerinde yaklaşık iki metrelik çukur içerisinde buldu. Yaşlı adamın cenazesi, incelemenin ardından otopsi için Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özkan'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

        Ayrıca, Özkan'ın eşi Zeynep Özkan'ın da 4 yıl önce arazide kaybolduğu ve yapılan aramalar sonucunda cesedinin, köye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki bir dere yatağında bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa