Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği Okullar Arası Genç, Yıldız ve Küçük Kızlar Step-Aerobik İl Birinciliği Yarışmaları Efeler Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalarla tamamlandı.

        Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Gençler, Yıldızlar ve Küçük Kızlar kategorilerinde gerçekleştirilen step-aerobik yarışmaları izleyenleri adeta büyüledi. Efeler Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen yarışmalarda hünerlerini sergileyen okul sporcularını aileleri, okul arkadaşları ve okul yönetimleri destek verdi.

        Yarışmaları izleyen hakemlerin puanlamasıyla Küçük Kızlar kategorisinde 1'inci Mustafa Kiriş Ortaokulu, 2'nci Kuşadası Özel Ünal Naci Akdoğan Ortaokulu oldu. Yıldız kızlar kategorisinde ise 1'inci Bozdoğan Fatih Ortaokulu oldu. Büyük çekişmelere sahne olan Genç Kızlar kategorisinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon olurken Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci oldu.

        Yarışmalar sonucunda derece elde eden takımlara Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, sporculara da madalya ile başarı belgesi takdim edildi.

        Türkiye Şampiyonasında Aydın'ı Temsil Edecekler

        Genç kızlar kategorisinde 1'inci olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, yıldız kızlar kategorisinde 1'inci olan Bozdoğan Fatih Ortaokulu ve küçük kızlar kategorisinde 1'inci olan Mustafa Kiriş Ortaokulu 31 Mart – 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Sakarya'da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasında Aydın'ı temsil edecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa