Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Vodinalı ve Söğütlü'de görev yapan mahalle muhtar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Vodinalı ve Söğütlü'de görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyarette AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan'da yer aldı. Ziyarette konuşan Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Vodinalı, "Geçtiğimiz günlerde ilçe muhtarlar derneğimizde başkanlık için bir seçim gerçekleştirdik. Muhtar arkadaşlarımız beni ve yönetim ekibimi göreve layık gördü. Söğütlü'nün geleceği için birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Söğütlü Muhtarlar Derneğinin yeni yönetimini kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda mahallelerimizdeki eksiklikleri tespit ediyor, mahallelerimizi hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. İnşallah 16 ilçe muhtarlarımızla yakaladığımız bu uyum devam edecek. Ferizli ve Söğütlü ilçemize 45 milyon lira değerinde önemli bir altyapı yatırımını kazandırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje ile bölgeye 120 kilometre kanalizasyon hattı ve 40 kilometre içmesuyu hattı inşa edeceğiz. Çalışmalar tamamlandığında uzun yıllar altyapı anlamında hiçbir sorun yaşanmayacak. Bu yıl Söğütlü'de 1 milyonun üzerinde bir asfalt serimi gerçekleştirdik. Altyapının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarımız hızlanacak. 2019 yılında asfaltsız grup yolumuz kalmayacak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa