Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek TSO seramik, banyo ve mutfak fuarına gezi düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Fikri Erdem

        ZONGULDAK (İHA) - Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına gezi düzenledi.

        Devrek Ticaret ve Odası Devrek ve Gökçebey'de seramik, banyo ve mutfak alanlarında faaliyet gösteren vatandaşlar için Yeşilköy Fuar Merkezine gezi düzenledi. Odaya bağlı 40 davetli Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfakta ki yenilikleri yerinde görme imkanını yakaladılar. Bölgede faaliyet gösteren ve fuarda stantları bulunan firmaları ziyaret eden katılımcılar düzenlenen geziden memnun olduklarını ifade ederlerken, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertan Cıvak, ise "Öncelikle uluslar arası arenada yer alan ve bölgemiz sınırları içinde faaliyet gösteren üç firma iftiharla bölgemizin bayrağını dalgalandırdıkları için teşekkür ediyor ve biz Devrek TSO olarak bu firmalarla gurur duyuyoruz. Bu yıl fuar merkezine Devrek ve Gökçebey'den yaklaşık 40 oda üyemiz için bu fuara iştirak etmeleri için gezi organizasyonu gerçekleştirdik. Buradaki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri yerinde görme imkanı yakaladılar. Bu tür gezilerimiz odamız tarafından zaman devam edecektir. Organize edilen programa iştirak eden davetlilerinize da buradan teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

        Fuar alanında ürün standı bulunan Denko Banyo Mobilyaları Genel Müdürü Deniz Saraç ise "Öncelikle bizlerde bölgemizin adını uluslar arası alanda duyurmanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz. Uluslar arası arenada fuarda bölgemizi ve dolayısıyla Zonguldak'ımızı en iyi şekilde temsil etmek için yine buradayız ve gün geçtikçe de bilinen bir firma haline geliyoruz buda bizleri oldukça memnun etmektedir. Burada gerek yurt dışından ve gerekse yurt içinden gelen ziyaretçilerimize ürünlerimizi tanıtma ve pazarlama imkanı yakalıyoruz inşallah tüm katılımcılar için güzel bir fuar etkinliği olur. Bölgemizden bizi ziyarete gelen Devrek TSO Başkanımız Ertan Cıvak'a ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (FE-OA-Y)

        02.03.2018 12:52:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa