Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boğazlıyan Gençlik Merkezi bir yılda tamamlanacak

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Doğan

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde, gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda daha iyi yetişmelerini sağlayacak olan gençlik merkezi inşaatı başlıyor.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerini ve inşaatı yapacak olan firma sahibini ağırlayan Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, inşaat ruhsatını yetkililere teslim etti. Boğazlıyan'a yapılacak en büyük yatırımlardan bir tanesinin de gençlik merkezi olduğunu vurgulayan Sinanoğlu, merkezin bir yıl gibi kısa sürede tamamlanacağını ve gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti.

        Sinanoğlu, "Gelecek nesilleri düşünüyoruz. Dolayısıyla gelecek nesiller adına hangi işleri yapıyorsak, yapabiliyorsak mutlu oluyoruz. Bugün burada geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, daha iyi yetişmeleri, daha bilgili yetişmeleri kültürünü, adetini, geleneklerini öğrenmeleri amacıyla bu merkezin yapımı için ruhsatını yüklenici firmaya teslim ettik. Bu merkezde gençler birbirini tanıyacak, değerlerini bilecek ve ülkemizin değerleri üzerinde yükselmesine olanak sağlayacak. Gençlik Merkezi'nin hizmete girmesiyle birlikte gençlerimiz çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilecektir.İlçemizde gençler arasında dayanışmanın güçlenmesi, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi ve eğlenceli saatler geçirmeleri için modern ve nezih bir mekan olacak." dedi.

        (GD-UY-Y)

        02.03.2018 09:46:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa