Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güney Marmara'ya mart karı yağdı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçeleri güne beyaz örtüyle uyandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı kısa zamanda etkisini kaybetse de, bölge mart ayına beyaz bir başlangıç yapmış oldu.

        Güney Marmara'nın Bandırma ve Gönen ilçelerinde bu sabah vatandaşları kar sürprizi karşıladı. Gece saatlerinde hissedilen sıcaklığın -4 derecelere kadar düşmesi ile başlayan hafif kar yağışı, otomobillerin üzerlerini ve yeşil alanları beyaz renge bürüdü. Kısa sürede etkisini yitiren kar yağışı ulaşımda herhangi bir aksamaya sebep olmazken, şehir genelinde de herhangi bir aksama yaşanmadı. Sürücülerin sabah saatlerinde gizli buzlanma ve dona karşı dikkatli olmaları istendi.

        (İA-MŞ)

        01.03.2018 13:51:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa